Slotbouten

Dankzij unieke slotbouten voor de velgen van uw auto, weet u zeker dat dieven er niet mee aan de haal gaan. Parkeer uw voertuig met een gerust hart waar u maar wilt en draai de speciale bouten flink aan. De slotbouten voor de velgen van uw auto zijn voorzien van een unieke kop, waardoor alleen u met een sleutel de velg van uw voertuig eraf kunt halen. Bestel uw hulpmiddelen eenvoudig via de webshop Reedijk Auto Parts, zodat u er zeker van bent dat niemand aan uw velgen komt.

Op deze manier beschermt u met slotbouten de velgen van uw auto

U zit er natuurlijk niet op te wachten: na een werkoverleg merkt u dat de wielen onder uw auto verdwenen zijn. Met slotbouten voor de velgen van uw auto is dit eenvoudig te voorkomen. Doordat banden en velgen vaak een flinke kostenpost zijn, is het verstandig om uw waardevolle auto-onderdelen te beveiligen. Met de slotmoeren- en bouten van McGard, weet u zeker dat de velgen onder uw auto blijven.

Alleen u heeft de juiste sleutel van het slot

Kiest u voor de producten van McGard, dan weet u zeker dat onrechtmatige eigenaren er niet met uw eigendommen vandoor gaan. Dat zit als volgt. De koppen van de slotbouten die u op de velgen van uw auto monteert, zijn voorzien van een uniek patroon. Deze bouten of moeren zijn niet los te draaien met standaard sleutels. Alleen met het materiaal dat u heeft, is het mogelijk om de velgen los te krijgen.

Laat uw slotbouten eenvoudig thuisbezorgen

Als u wilt dat uw velgen onder uw auto blijven zitten, doet u er goed aan slotbouten via onze webshop te bestellen. Laat uw bestelling eenvoudig bij u thuisbezorgen en wapen uzelf tegen diefstal. Heeft u nog vragen of bent u op zoek naar meer informatie? Dan neemt u het best contact op door te bellen naar +31 (0) 78 30 32 418. Ook is het mogelijk om het contactformulier in te vullen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »