Slotmoeren

Word geen slachtoffer van velgendiefstal en wapen uzelf tegen criminelen met een slotmoer. Dankzij de unieke kop van de sleutel, kan alleen u de moeren van de velg opdraaien. Met standaard wielsleutels of slagklemmen maken anderen geen schijn van kans meer. Schaf uw slotmoeren aan bij Reedijk Auto Parts en zorg dat de velgen die van u zijn, ook van u blijven.

Met een slotmoer bewapent u zichzelf tegen velgendiefstal

Wanneer u een eigen bedrijf heeft, zijn uw voertuigen vaak een grote kostenpost. Hoewel u er zelf zuinig op bent, kunnen onrechtmatige eigenaren interesse krijgen in de onderdelen van uw goedonderhouden auto’s. Zo komt diefstal van velgen vaker voor dan dat u zou willen. Met slotmoeren van McGard beschermt u uw voertuig eenvoudig tegen criminelen. Doordat het slot alleen bij uw moer past, bent alleen u in de mogelijkheid om uw velgen los te draaien.

Precies de juiste afmetingen

In onze webshop vindt u verschillende slotmoeren en -bouten die perfect passen op uw wielen. Welk merk, model of bouwjaar u ook heeft. Of het nu om zomer- of winterbanden gaat, met een professionele slotmoer weet u zeker dat diefstal onmogelijk is. Doordat wij in de Benelux de enige dealer zijn van McGard, weet u zeker dat het enkel officiële kwaliteit is die wij leveren.

Uw sloten worden eenvoudig bij u thuisbezorgd

Bestel uw slotmoeren via onze webshop en zet uw velgen stevig vast. Wees problemen voor. Bekijk ons ruime aanbod aan sloten, zodat u zich kunt beschermen tegen diefstal. Heeft u nog vragen of bent u op zoek naar meer informatie? Dan kunt u ons bereiken door te bellen naar +31 (0) 78 30 32 418 of vul het contactformulier in.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »