Sleutelservice

Sorteren op:

Bestelling van McGard sleutel op basis van de 17/18 cijferige sleutelcode of 8-cijferige OEM code
€30,14

Met de sleutelservice van McGard, beschermt u uw velgen optimaal tegen diefstal. Dankzij de unieke en speciale bloemvormige kop van de sleutel, zorgt u voor een ideale beveiliging van uw auto-onderdelen. Reedijk Auto Parts heeft de sleutelservice waardoor u ervoor zorgt dat mensen van uw voertuig afblijven.

Met onze sleutelservice voorkomt u diefstal van velgen

De meeste velgen zijn te verwijderen met een standaard wielsleutel of slagklem. Dit is anders wanneer u kiest voor de sleutelservice van McGard. Doordat iedere sleutel uniek is, heeft alleen u de sleutel die in een bout of moer past. Op manier beveiligt u uw onderdelen optimaal. Kies voor de McGard tuningsloten en kies voor onze professionele sleutelservice. Doordat wij de enige officiële McGard-dealer van de Benelux zijn, gaat u voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Zo zet u met een gerust hart uw auto overal neer.

Op deze manier beveiligt u optimaal uw auto

Er zeker van zijn dat u de eigenaar van uw velgen blijft? Laat uw auto-onderdelen niet afpakken en bestel via onze webshop de slotbouten en -moeren die uw voertuig beveiligen. Kies voor een veilige sleutelservice, door te kiezen voor de materialen van McGard. Dan weet u zeker dat u uw velgen beschermt. Bel +31 (0) 78 30 32 418 als u meer informatie wilt ontvangen of nog vragen heeft. Ook is het mogelijk om het contactformulier in te vullen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »