Contact & Klantenservice

Contact en klantenservice

Vestigingsadres:

Reedijk Auto Parts B.V.
Prof. van 't Hoffweg 15 B
5144 NS Waalwijk
Nederland

BEZOEKEN ALLEEN OP AFSPRAAK. GRAAG EVEN BELLEN!

Telefoon: +31(0) 78 30 32 418
Email: [email protected]
Website: www.reedijkautoparts.nl

KvK: 61795631
BTW: NL854491764B01

Bankgegevens Rabobank
IBAN: NL28RABO01982.85.302
BIC: RABONL2U

Heeft u een vraag of een opmerking, vul bijstaand contact formulier in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!

1 Veelgestelde vragen
1.1 Waarom zie ik geen prijzen?
Reedijk Auto Parts is een dealer-bestelsite. Alleen goedgekeurde klanten mogen inkopen bij Reedijk Auto Parts. Om gebruik te maken van onze services dient u zich eerst te registreren. Na volledige en correcte invoer van uw (bedrijfs)gegevens zullen de prijzen zichtbaar worden.
1.2 Ik kan mijn product niet vinden, wat moet ik doen?

Reedijk Auto Parts is momenteel hard bezig om het McGard® assortiment compleet in de dealer-bestelsite te implementeren. Het kan voorkomen dat er bepaalde producten nog niet weergegeven worden. Wij garanderen echter dat wij alle producten kunnen leveren. Neemt u contact op met onze klantenservice telefoonnummer +31 (0) 78 30 32 418. Dan zorgen wij ervoor dat u uw product zo snel mogelijk geleverd krijgt.

1.3 Kan ik ook bestellen zonder een account te maken?
Nee, dit is niet mogelijk. Reedijk Auto Parts verzoekt al haar klanten om zich te registreren. U profiteert van een zeer overzichtelijke omgeving die u alle gemakken bieden voor het bestelproces. Bovendien kunnen wij aan de hand van uw bestelfrequentie aantrekkelijke aanbiedingen doen.

Reedijk Auto Parts realiseert zich echter dat er situaties kunnen ontstaan waarbij het aanmaken van een account niet mogelijk is. Neemt u dan contact op met onze klantenservice, dan helpen wij u graag verder.

Wij zijn bereikbaar op +31 (0) 78 30 32 418.
1.4 Ik ben mijn inlog gegevens kwijt, wat moet ik doen?
Indien u reeds een account heeft gemaakt en u uw inloggegevens kwijt bent, kunt u deze eenvoudig via deze link herstellen. U ontvangt een email met daarin de benodigde gegevens.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »