Spoorverbreders (Spacers) - Kies hier de gewenste dikte:

Met spoorverbreders, ook wel spacers, tussen de velg en naaf van uw auto, geeft u meer uitstraling aan uw voertuig. De ronde schijven zorgen ervoor dat de wielen een fractie mee naar buiten staan, waardoor de auto een nog stoerder uiterlijk krijgt. Bestel uw producten via de webshop van Reedijk Auto Parts en geef uw auto meer pit.

Dankzij spoorverbreders krijgt uw auto meer uitstraling

Hoewel het vermogen van een voertuig belangrijk is, wil het oog natuurlijk ook wat. Met spoorverbreders is dit eenvoudig op te lossen. Naast dat de wielen meer naar buiten staan, kunt u rekenen op een stabielere ligging op de weg. In onze webshop vindt u verschillende afmetingen spoorverbreders met even en oneven aantal boutgaten.

Eenvoudig online uw producten bestellen

Zeker weten dat uw auto er nóg beter uitziet? Schaf uw spoorverbreders dan online aan, zodat u snel van de voordelen van het hulpmiddel kunt genieten. Bekijk de materialen van uw automerk, zodat u perfect passend materiaal aanschaft. Ook wanneer u op zoek bent naar bouten en moeren, vindt u online de materialen die u nodig heeft. Nog vragen? Dan kunt u het best telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0) 78 30 32 418 of door het contactformulier in te vullen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »